Littoisten markkinat

Littoisten kirkko

Herkkuja ja käsitöitä hyvään tarkoitukseen ja kirkko avoinna. Galleria Kyläkirkossa uusi näyttely.

Perinteiset Littoisten markkinat sunnuntaina 8.9. klo 12-16 Littoisten työväentalon pihalla. Lähetystyön myyntipiste Tammikallion seurakuntakodin edustalla. Saatavana herkkuja syksyn sadosta ja ihania käsitöitä. Littoisten kirkko myös avoinna koko tapahtuman ajan.
Galleria Kyläkirkossa kuvataiteilija Panu Thusbergin näyttely Kosmos ja kaukaiset kiertolaiset.

Siskonpäivän seurat

Siskon nimipäiväseurat

Tarvasjoen seurakuntatalo

Kaiken kansan puurojuhla

Kaiken kansan puurojuhlaa vietetään seurakuntatalolla jumalanpalveluksen jälkeen!

Poukama / diakoniatoimisto, Palvelukeskus, Hyvättyläntie 9

Lahja Lapselle -paketointitalkoot

Joulumieltä paketointitalkoista! Pirauta tai tekstaa mukaantulostasi Katja Laaksoselle, p. 050 570 7177. Ilman ennakkoilmoittautumistakin voi liittyä talkooväkeen.