Täyskymppipäivä Halssissa

Halssin leirikeskus

Ho Hoi! Kaikki Täyskympit! Mahtava päivä täynnä tekemistä tiedossa!

Sinä, joka olet ilmoittautumassa! Täytät tänä vuonna ensimmäisen vuosikymmenesi! Mahtavaa. Seurakunta haluaa olla kanssasi juhlimassa ja järjestämme kaikille kympeille ikimuistoisen juhlapäivän 7.9. Halssissa.

Matkaan lähdetään klo 9.30 (Tarvasjoki) ja klo 10.00 (Liedon seurakuntatalo). Kuljetuksesta vastaa Vainion liikenne.

Suuntaamme Halssiin, seurakunnan omaan leirikeskukseen, jossa on monenlaista yhteistä ohjelmaa aina hyppysuorituksista limantekoon ja kaikkea siltä väliltä. Mahdollisuus on myös uintiin ja saunomiseen eli pakkaathan uikkari mukaan! Ulkoilemme säästä riippumatta!!

Ruokailut ja juhlaherkut on järjestetty ja erityisruokavaliot huomioidaan!

Hauskan päivän jälkeen bussit tuovat meidät takaisin klo 19 (Lieto) ja klo 19.30 (Tarvasjoki). Päivän hinta on 10 euroa, joka laskutetaan jälkikäteen.

Lisätietoja Suvi Pulkkinen 0505980725

Mestarintupa

Lapsikuoro Laululintuset

Maksuton kuoro eskareille ja ala-asteikäisille

Nuortentalo

Kokkikerho alakouluikäisille

Herkkujen taikaa!

Mestarintupa

Liedon keskustan perhekerho

Perheiden yhteinen kokoontuminen - tarjolla pientä aamupalaa!