Täyskymppipäivä Halssissa

Halssin leirikeskus

Ho Hoi! Kaikki Täyskympit! Mahtava päivä täynnä tekemistä tiedossa!

Sinä, joka olet ilmoittautumassa! Täytät tänä vuonna ensimmäisen vuosikymmenesi! Mahtavaa. Seurakunta haluaa olla kanssasi juhlimassa ja järjestämme kaikille kympeille ikimuistoisen juhlapäivän 7.9. Halssissa.

Matkaan lähdetään klo 9.30 (Tarvasjoki) ja klo 10.00 (Liedon seurakuntatalo). Kuljetuksesta vastaa Vainion liikenne.

Suuntaamme Halssiin, seurakunnan omaan leirikeskukseen, jossa on monenlaista yhteistä ohjelmaa aina hyppysuorituksista limantekoon ja kaikkea siltä väliltä. Mahdollisuus on myös uintiin ja saunomiseen eli pakkaathan uikkari mukaan! Ulkoilemme säästä riippumatta!!

Ruokailut ja juhlaherkut on järjestetty ja erityisruokavaliot huomioidaan!

Hauskan päivän jälkeen bussit tuovat meidät takaisin klo 19 (Lieto) ja klo 19.30 (Tarvasjoki). Päivän hinta on 10 euroa, joka laskutetaan jälkikäteen.

Lisätietoja Suvi Pulkkinen 0505980725

Tarvasjoen jäähalli

Yleisöluistelua!

Luistelu alkaa!!

Littoisten kirkko

Villasukkakirkko Littoisten kirkossa

Tervetuloa lämminhenkiseen kirkkohetkeen Littoisten kirkkoon. Lopuksi tarjolla lämmikkeeksi villasukkia ja iltateetä.