Täyskymppipäivä Halssissa

Halssin leirikeskus

Ho Hoi! Kaikki Täyskympit! Mahtava päivä täynnä tekemistä tiedossa!

Sinä, joka olet ilmoittautumassa! Täytät tänä vuonna ensimmäisen vuosikymmenesi! Mahtavaa. Seurakunta haluaa olla kanssasi juhlimassa ja järjestämme kaikille kympeille ikimuistoisen juhlapäivän 7.9. Halssissa.

Matkaan lähdetään klo 9.30 (Tarvasjoki) ja klo 10.00 (Liedon seurakuntatalo). Kuljetuksesta vastaa Vainion liikenne.

Suuntaamme Halssiin, seurakunnan omaan leirikeskukseen, jossa on monenlaista yhteistä ohjelmaa aina hyppysuorituksista limantekoon ja kaikkea siltä väliltä. Mahdollisuus on myös uintiin ja saunomiseen eli pakkaathan uikkari mukaan! Ulkoilemme säästä riippumatta!!

Ruokailut ja juhlaherkut on järjestetty ja erityisruokavaliot huomioidaan!

Hauskan päivän jälkeen bussit tuovat meidät takaisin klo 19 (Lieto) ja klo 19.30 (Tarvasjoki). Päivän hinta on 10 euroa, joka laskutetaan jälkikäteen.

Lisätietoja Suvi Pulkkinen 0505980725

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa. Kerhoissamme on vapaata leikkiä, syödään aamupalaa, hiljennytään hetkeksi ja tehdään kädentaitoja. Lisätietoja saa lastenohjaajilta. Ei ilmoittautumista, joten tervetuloa kerhoomme!

Tammikallion seurakuntakoti

Muskari (Littoisten perhemuskari)