Panu Thusbergin taidenäyttelyn avajaiset: Kosmos ja kaukaiset kiertolaiset

Littoisten kirkko

Kosmos ja kaukaiset kiertolaiset -näyttely tuo Galleria Kyläkirkkoon taiteilija Panu Thusbergin aiemmin julkistamattomat akryylimaalaukset, joiden teemana ovat kartat ja ruudukot. Maalaukset haastavat pohtimaan muotojen, rytmin ja värien olemusta ja vuorovaikutusta. Näyttelyä varten Thusberg on maalannut Littoisten kirkkoon alttaritaulun Kosmos. Näyttelyn avaa piispa Kaarlo Kalliala.

Kuvataiteilija, taidemaalari, taidegraafikko ja kuvanveistäjä Panu Thusbergin taidenäyttely "Kosmos ja kaukaiset kiertolaiset" on toinen Galleria Kyläkirkossa järjestetty taidenäyttely. Näyttelyn avaa piispa Kaarlo Kalliala.

Poukama

Kehitysvammaisten Keva-ryhmä

Meillä on iloista yhdessäoloa kehitysvammaisten Keva- ryhmässä.

Tarvasjoen seurakuntatalo

Keskusteleva raamattupiiri

Tänä syksynä pohdimme Markuksen evankeliumia ja keskustelemme siitä, mitä Raamattu voi tässä ajassa omaan elämäämme antaa.

Kuoviluoto, sateella Littoisten kirkko

Metsäkirkko Kuoviluodossa

Luonnonläheinen ja tunnelmallinen metsäkirkko Littoisten järven rannalla!