Panu Thusbergin taidenäyttelyn avajaiset: Kosmos ja kaukaiset kiertolaiset

Littoisten kirkko

Kosmos ja kaukaiset kiertolaiset -näyttely tuo Galleria Kyläkirkkoon taiteilija Panu Thusbergin aiemmin julkistamattomat akryylimaalaukset, joiden teemana ovat kartat ja ruudukot. Maalaukset haastavat pohtimaan muotojen, rytmin ja värien olemusta ja vuorovaikutusta. Näyttelyä varten Thusberg on maalannut Littoisten kirkkoon alttaritaulun Kosmos. Näyttelyn avaa piispa Kaarlo Kalliala.

Kuvataiteilija, taidemaalari, taidegraafikko ja kuvanveistäjä Panu Thusbergin taidenäyttely "Kosmos ja kaukaiset kiertolaiset" on toinen Galleria Kyläkirkossa järjestetty taidenäyttely. Näyttelyn avaa piispa Kaarlo Kalliala.

Tarvasjoen jäähalli

Yleisöluistelua!

Luistelu alkaa!!

Lyhtykirkko Littoisten kirkossa

Lyhtykirkko alkaa kokoontumisella Littoisten kirkon eteen klo 17.00. Siitä lähdemme kulkueena pienelle lyhtykävelylle, jonka jälkeen palaamme kirkkoon viettämään ehtoollista ja nauttimaan lämmintä mehua tai teetä. Ota oma lyhty mukaan.

Galleria Kyläkirkko avoinna

Galleria Kyläkirkossa taiteilija Panu Thusbergin näyttely Kosmos ja kaukaiset kiertolaiset avoinna 8.9.2019-6.1.2020 lauantaisin klo 16-18 ja sunnuntaisin klo 18-19. Tervetuloa!