Säveliä suvi-iltaan -sarjan konsertti

Ex arte lux - lauluyhtye, Tomi Satomaa, urut
Muun muassa Orlando di Lasson ja Johann Sebastian Bachin musiikkia.

Ex arte lux - lauluyhtye: Maikki Säikkä, Kristina Raudanen, Teemu Mustonen, Mats Lillhannus, Pekka Alonen sekä Tomi Satomaa, urut
Vapaa pääsy. Kolehti ovilla musiikkityön hyväksi

Muun muassa Orlando di Lasson ja Johann Sebastian Bachin musiikkia.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Kolmen kerran kesälaulukoulussa on tilaa sinulle, joka koet itsesi lauluataidottomaksi, sekä sinulle, joka olet jo kokeempi laulunharrastaja!
Se on myös hyvä reitti sinulle, joka haluaisit aloittaa kuoroharrastuksen, mutta vielä etsit tai epäilet!
Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset: svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset sähköpostitse svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai tekstiviestillä p. 050 5980 745.