Neulepurjehdus

Ilmoittaudu tästä

Neulepurjehdus Inga-Lill perinnepurjelaivalla, yhdessä Ruskon seurakunnan kanssa

Ruskon ja Liedon seurakuntien yhteinen
Neulepurjehdus

Ohjelma: Lähtö Inga-Lill perinnepurjelaivalla lauantaiaamuna Naantalista, paluu sunnuntaina iltapäivästä/alkuillasta. Purjehdus Rosalaan, jossa yöpyminen laivan ruumassa. Purjehdusmatkan aikana joogaa, rukoushetkiä, yhteisiä kädentaitoja. Rosalassa vierailemme lankakauppa Kerässä ja viikinkikeskuksessa.
Hinta: Ruskon tai Liedon seurakuntien jäsen 115€, opiskelija/työtön 100€, muut 130€. Sisältäen matkat, ruoat ja ohjelman.

Lisätiedot: Elina Ahola, elina.ahola@evl.fi, p.0503995499
Marjo Hakamäki-Salolle marjo.hakamaki-salo@evl.fi.

Halssin leirikeskus

Perheleiri Halssissa

Lähde leirille meren ääreen yhdessä perheen kanssa irtautumaan hetkeksi arjesta! Leirille on haku. Hakulomakkeen voit lähettää verkossa tai tulostaa ja toimittaa kirkkoherranvirastoon (Hyvättyläntie 6, 21420 Lieto.) Hakulomakkeet löytyvät sivulta: https://www.liedonseurakunta.fi/osallistu/kesaleirit

Liedon kirkko on kesällä 8.6.-4.8. sekä Lieto-viikoilla 9.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.