Neulepurjehdus

Muu tila

Neulepurjehdus Inga-Lill perinnepurjelaivalla, yhdessä Ruskon seurakunnan kanssa

Ruskon ja Liedon seurakuntien yhteinen
Neulepurjehdus

Ohjelma: Lähtö Inga-Lill perinnepurjelaivalla lauantaiaamuna Naantalista, paluu sunnuntaina iltapäivästä/alkuillasta. Purjehdus Rosalaan, jossa yöpyminen laivan ruumassa. Purjehdusmatkan aikana joogaa, rukoushetkiä, yhteisiä kädentaitoja. Rosalassa vierailemme lankakauppa Kerässä ja viikinkikeskuksessa.
Hinta: Ruskon tai Liedon seurakuntien jäsen 115€, opiskelija/työtön 100€, muut 130€. Sisältäen matkat, ruoat ja ohjelman.
Ilmoittautuminen: Lietolaiset Elina Aholalle, elina.ahola@evl.fi, p.0503995499, Ruskolaiset Marjo Hakamäki-Salolle marjo.hakamaki-salo@evl.fi.

Liedon kirkko on 8.6.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.

Poukama

Kesäkahvila

Ystävänkahvilan kesälomaillessa voi Pappilan kesäkahvilassa tavata ystäviä, muita seurakuntalaisia ja usein myös diakoniatyöntekijän. Kauniilla säällä kahvitella voi myös ulkona pihamaalla.