Afrikkalainen ilta: Kapua-kahvila

Pappila

Herkkuja, Kapua-myyntituotteita ja afrikkalaisia rytmejä!
Kuudelta afrikkalaiset rummut kutsuvat kirkkoon osallistumaan Pekka Simojoen säveltämään ja Anna-Mari Kaskisen sanoittamaan Afrikkalaiseen gospelmessuun!

Herkkuja ja tuotteita Kapua 2019 Etiopia -kampanjan hyväksi, koulutuksen ja terveyden edistämiseksi Etiopiassa ja Malawissa. Sadesäällä Kapua-kahvila on seurakuntatalolla.

Halssin leirikeskus

Perheleiri Halssissa

Lähde leirille meren ääreen yhdessä perheen kanssa irtautumaan hetkeksi arjesta! Leirille on haku. Hakulomakkeen voit lähettää verkossa tai tulostaa ja toimittaa kirkkoherranvirastoon (Hyvättyläntie 6, 21420 Lieto.) Hakulomakkeet löytyvät sivulta: https://www.liedonseurakunta.fi/osallistu/kesaleirit

Liedon kirkko on kesällä 8.6.-4.8. sekä Lieto-viikoilla 9.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.