Afrikkalainen ilta: Kapua-kahvila

Pappila

Herkkuja, Kapua-myyntituotteita ja afrikkalaisia rytmejä!
Kuudelta afrikkalaiset rummut kutsuvat kirkkoon osallistumaan Pekka Simojoen säveltämään ja Anna-Mari Kaskisen sanoittamaan Afrikkalaiseen gospelmessuun!

Herkkuja ja tuotteita Kapua 2019 Etiopia -kampanjan hyväksi, koulutuksen ja terveyden edistämiseksi Etiopiassa ja Malawissa. Sadesäällä Kapua-kahvila on seurakuntatalolla.

Liedon kirkko on 8.6.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.

Poukama

Kesäkahvila

Ystävänkahvilan kesälomaillessa voi Pappilan kesäkahvilassa tavata ystäviä, muita seurakuntalaisia ja usein myös diakoniatyöntekijän. Kauniilla säällä kahvitella voi myös ulkona pihamaalla.