Afrikkalainen gospelmessu

Afrikkalaiset rummut kutsuvat kirkkoon osallistumaan Pekka Simojoen säveltämään ja Anna-Mari Kaskisen sanoittamaan Afrikkalaiseen gospelmessuun. Ennen messua kirkossa on mahdollista palautella mieliin näitä monille 80 - 90-luvulla rippikoulunsa käyneille tuttuja lauluja, ja pihamaalla rummutella afrikkalaisia rytmejä.
Pappilan pihalla alkuillasta klo 16 alkaen myynnissä Kapua-kahvilan herkkuja ja myyntituotteita Kapua 2019 Etiopia -kampanjan hyväksi.

Lähetyspastori Aaro Rytkönen saarnaa, liturgina Pauliina Järvinen. Gospelmessun musiikista vastaa Terhi ja Timo Lehtovaaran perheorkesteri. Afrikkalaiseen tapaan korikolehti kirkon ovilla. Tuotto Kapua 2019 Etiopia -kampanjalle, koulutuksen ja terveyden edistämiseksi Etiopiassa ja Malawissa.

Konfirmaatiomessu

Halssi 1. rippikouluryhmän konfirmaatiomessu