Afrikkalainen gospelmessu

Afrikkalaiset rummut kutsuvat kirkkoon osallistumaan Pekka Simojoen säveltämään ja Anna-Mari Kaskisen sanoittamaan Afrikkalaiseen gospelmessuun. Ennen messua kirkossa on mahdollista palautella mieliin näitä monille 80-90-luvulla rippikoulunsa käyneille tuttuja lauluja: Messu laulujen kaikille avoimet harjoitukset alkavat kirkossa klo 17.
Pappilan pihalla alkuillasta klo 16 alkaen Kapua-kahvila, jossa myynnissä etiopialaisia maistiaisia, muita herkkuja, syksyn satoa sekä myyntituotteita Kapua 2019 Etiopia -kampanjan hyväksi.

Lähetyspastori Aaro Rytkönen saarnaa, liturgina Pauliina Järvinen. Gospelmessun musiikista vastaa Terhi ja Timo Lehtovaaran johdolla Kapua-orkesteri.
Afrikkalaiseen tapaan korikolehti kirkon ovilla. Tuotto Kapua 2019 Etiopia -kampanjalle, koulutuksen ja terveyden edistämiseksi Etiopiassa ja Malawissa.

Tarvasjoen kirkko

Tarvasjoen koulun syyskirkko