Viinamäen vaiheet

Lieto-viikon opastettu kierros Viinamäen hautausmaalla.

Esihistoriasta kristinuskon aikaan: hautaustapoja Liedossa ja Viinamäen hautausmaan vaiheet. Lähtö Keisvuoren hautausmaan Piispalantien puoleiselta pysäköintipaikalta (vesitornille vievän tien varrella). Kierros kestää noin 1,5 tuntia. Opastuksesta vastaa Liedon museo. Päätteeksi hartaushetki klo 11.30.

Liedon kirkko on kesällä 8.6.-4.8. sekä Lieto-viikoilla 9.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.

Halssin leirikeskus

Perheleiri Halssissa

Lähde leirille meren ääreen yhdessä perheen kanssa irtautumaan hetkeksi arjesta! Leirille on haku. Hakulomakkeen voit lähettää verkossa tai tulostaa ja toimittaa kirkkoherranvirastoon (Hyvättyläntie 6, 21420 Lieto.) Hakulomakkeet löytyvät sivulta: https://www.liedonseurakunta.fi/osallistu/kesaleirit