Kulttuurihistoriaa Tarvasjoen kirkkomaalla ja kirkossa

Tarvasjoen kirkko

Lieto-viikon opastettu kierros Tarvasjoen hautausmaalla.

Hautausmaiden kulttuurihistoriaa, Tarvasjoen hautausmaan ja kirkon historiaa sekä hautausmaiden symboliikkaa. Opastuksesta vastaa Liedon museo. Lähtö kirkon ylemmältä pysäköintialueelta. Kierros kestää noin 1,5 tuntia. Kierroksen päätteeksi hartaushetki kirkossa.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Liedon kirkko on kesällä 8.6.-4.8. sekä Lieto-viikoilla 9.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.

Halssin leirikeskus

Perheleiri Halssissa

Lähde leirille meren ääreen yhdessä perheen kanssa irtautumaan hetkeksi arjesta! Leirille on haku. Hakulomakkeen voit lähettää verkossa tai tulostaa ja toimittaa kirkkoherranvirastoon (Hyvättyläntie 6, 21420 Lieto.) Hakulomakkeet löytyvät sivulta: https://www.liedonseurakunta.fi/osallistu/kesaleirit