Uintipäivä!

Muu tila

Sauna ja grilli kuumana Littoisten Kuoviluodossa. Tarjolla pientä syötävää, voit ottaa myös omaa grillattavaa mukaan. Lapset uimaan vain oman aikuisen kanssa.

Lapsiperheiden uintipäivä Littoisten Kuoviluodossa. Tervetuloa uimaan Kuoviluotoon, sauna ja grilli kuumana. Mukana lastenohjaajat.

Liedon kirkko on 8.6.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.