Opastettu kierros Tarvasjoen hautausmaalla

Tarvasjoen hautausmaa

Lieto-viikolla Liedon museon opastettu kierros tarjoaa kulttuurihistoriaa Tarvasjoen kirkkomaalla ja kirkossa.

Hautausmaiden kulttuurihistoriaa, Tarvasjoen hautausmaan ja kirkon historiaa sekä hautausmaiden symboliikkaa. Opastuksesta vastaa Liedon museo. Lähtö kirkon ylemmältä pysäköintialueelta. Kierros kestää noin 1,5 tuntia. Päätteeksi iltahartaus Tarvasjoen kirkossa klo 19.45.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Liedon kirkko on kesällä 8.6.-4.8. sekä Lieto-viikoilla 9.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.

Halssin leirikeskus

Perheleiri Halssissa

Lähde leirille meren ääreen yhdessä perheen kanssa irtautumaan hetkeksi arjesta! Leirille on haku. Hakulomakkeen voit lähettää verkossa tai tulostaa ja toimittaa kirkkoherranvirastoon (Hyvättyläntie 6, 21420 Lieto.) Hakulomakkeet löytyvät sivulta: https://www.liedonseurakunta.fi/osallistu/kesaleirit