Kulttuurihistoriaa Liedon kirkkomaalla ja kirkossa

Opastettu kulttuuriahistoriakierros kirkkomaalla ja kirkossa on yksi Lieto-viikon kestosuosikeista!

Opastettu kierros Liedon kirkon hautausmaalla: hautausmaiden kulttuurihistoriaa, Liedon hautausmaan historiaa ja hautausmaiden symboliikkaa. Kierrokseen sisältyy Liedon Pyhän Pietarin kirkon esittely. Opastuksesta vastaa Liedon museo. Lähtö kirkon pysäköintialueelta. Kierros kestää noin 1,5 tuntia. Päätteeksi hartaushetki Liedon kirkossa klo 11.45.

Liedon kirkko on kesällä 8.6.-4.8. sekä Lieto-viikoilla 9.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.

Halssin leirikeskus

Perheleiri Halssissa

Lähde leirille meren ääreen yhdessä perheen kanssa irtautumaan hetkeksi arjesta! Leirille on haku. Hakulomakkeen voit lähettää verkossa tai tulostaa ja toimittaa kirkkoherranvirastoon (Hyvättyläntie 6, 21420 Lieto.) Hakulomakkeet löytyvät sivulta: https://www.liedonseurakunta.fi/osallistu/kesaleirit