Pyörävaellus Hattulan kirkolta Lietoon

Muu tila

Pyörävaelluksella Hattulan kirkolta Lietoon kuljetaan läpi historiallisia kirkkoja kuten Hattulan, Rengon, Someron, Perttelin, Uskelan, Halikon ja Piikkiön kirkot!

Vaellukselle lähdetään 7.8. klo 7 Liedon kirkolta, josta vaeltajat pyörineen kuljetetaan Hattulan kirkolle, josta vaellus alkaa. Vaelluksella yövytään Eerikkilässä ja Salossa. Yhteensä pyörävaelluksen pituus on noin 200 kilometriä. Mukana kulkee huoltoauto. Pyöräretki järjestetään Härkätien vaeltajien kanssa, ja mukaan mahtuu enintään 30 pyöräilijää. Vaelluksen hinta on 200 €. Seurakunnasta mukaan lähtevät diakoni Jaana Inberg ja kirkkoherra Risto Leppänen. Ilmoittautumiset 15.7. mennessä kirkkoherranvirastoon: liedon.khranvirasto@evl.fi. Pyörävaelluksen tarkempi ohjelma saatavissa seurakunnan verkkosivuilta ja kirkkoherranvirastosta.

Liedon kirkko on 8.6.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.

Poukama

Kesäkahvila

Ystävänkahvilan kesälomaillessa voi Pappilan kesäkahvilassa tavata ystäviä, muita seurakuntalaisia ja usein myös diakoniatyöntekijän. Kauniilla säällä kahvitella voi myös ulkona pihamaalla.