Liedon kirkko on kesällä 8.6.-4.8. sekä Lieto-viikoilla 9.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.

Liedon kirkko on Tiekirkkona avoinna päivittäin klo 12-18. Paikalla kirkon esittelijä. Pienille vieraille on kirkkoseikkailua ja taiteentekoa. Ryhmäopastusten varaukset ennakkoon kirkkoherranvirastosta, p. 050 4137108, liedon.khranvirasto@evl.fi

Liedon keskustan kerhotila

Perhekerho (Liedon keskustan ja Loukinaisten perhekerhot)

Keskustan ja Loukinaisten yhteinen perhekerho. Mukavaa yhdessäoloa, leikitään, lauletaan, askarrellaan ja hetki hiljennytään. Tarjolla aamupalaa.

Tarvasjoen seurakuntatalo

Perhekerho

Perhekerho Tarvasjoen seurakuntatalolla. Mukavaa yhdessä oloa ja kivaa tekemistä. Tarjolla pieni aamupala.

Littoisten kirkko

Toimintatorstai