Suurleiri Pisara Partaharjulla

Ilon pisaroita

Pisara on telttaleiri, jolle odotetaan 2000 osallistujaa. Leiri järjestetään Partaharjun leirikylässä, joka sijaitsee Pieksämäellä. Leiri on tarkoitettu 10-14-vuotiaille tytöille ja pojille ja se järjestetään 24-29.7.2019. Leirin hinta on 80 euroa (sisaralennus 10 euroa) ja se sisältää kuljetukset ja leirimaksun sekä vakuutuksen. Leiri laskutetaan jälkikäteen. Lisää tietoa leiristä löytyy osoitteesta www.pisaraleiri.fi Siellä kannattaa käydä tutustumassa leirin tietoihin. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vielä leirikirje sähköpostitse. Lisää tietoja voi myös kysellä Suvi Pulkkiselta 0505980725 tai suvi.pulkkinen@evl.fi

Luvassa on kuusi ikimuistoista leiripäivää. Yhdessä tehden koemme iloa, kohtaamme pyhän ja rakennamme rauhaa. Päivät täyttyvät monipuolisesta tekemisestä, askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista ja yöt teltassa nukkuen.

Liedon kirkko on 8.6.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.