Liedon kirkko on kesällä 8.6.-4.8. sekä Lieto-viikoilla 9.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.

Liedon kirkko on Tiekirkkona avoinna päivittäin klo 12-18. Paikalla kirkon esittelijä. Pienille vieraille on kirkkoseikkailua ja taiteentekoa. Ryhmäopastusten varaukset ennakkoon kirkkoherranvirastosta, p. 050 4137108, liedon.khranvirasto@evl.fi

Tarvasjoen kirkko

Tarvasjoen koulun syyskirkko

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa. Kerhoissamme on vapaata leikkiä, syödään aamupalaa, hiljennytään hetkeksi ja tehdään kädentaitoja. Lisätietoja saa lastenohjaajilta. Ei ilmoittautumista, joten tervetuloa kerhoomme!

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhemuskari