Perheleiri Halssissa

Halssin leirikeskus

Lähde leirille meren ääreen yhdessä perheen kanssa irtautumaan hetkeksi arjesta! Leirille on haku. Hakulomakkeen voit lähettää verkossa tai tulostaa ja toimittaa kirkkoherranvirastoon (Hyvättyläntie 6, 21420 Lieto.) Hakulomakkeet löytyvät sivulta: https://www.liedonseurakunta.fi/osallistu/kesaleirit

Liedon seurakunta järjestää kesäisen perheleirin Halssin leirikeskukseen, Sauvoon. (Halssintie 25, Karuna). Perheleiri on lapsiperheille tarkoitettu leiri, johon mukaan voi tulla myös isovanhemmat lastenlapsiensa kanssa.

Leirille hakeminen tapahtuu seurakunnan nettisivuilta löytyvällä hakulomakkeella. Viimeinen hakupäivä on ke 20.6.

Leirin hinta lietolaisille: Aikuiset 24 €, 1. lapsi 24 €, 2. lapsi 12 € ja 3:sta lapsesta eteenpäin leiri on ilmainen. Leirimaksuun voi hakea taloudellista tukea ottamalla yhteyttä diakoniatyöntekijä Katja Laaksoseen, 050-5707177, katja.laaksonen@evl.fi
Leirille etusijalla ovat perheet, jotka eivät ole aikaisemmin olleet Liedon seurakunnan perheleirillä. Pyrimme kuitenkin ottamaan kaikki halukkaat mukaan.

Littoisten kirkko

Isä Meidän -aamurukous Littoisissa

Isä Meidän aamurukous Littoisten kirkossa torstaisin klo 7.30-8.00.

Tarvasjoen seurakuntatalo

Perhekerho

Tervetuloa Tarvasjoen perhekerhoon. Aamupala, mukavaa yhdessäoloa, askartelua, lauluja ja leikkejä.

Liedon keskustan kerhotila

Perhekerho (Liedon keskustan perhekerho)

Mukavaa yhdessäoloa, laulua, leikkiä, pieni hiljentyminen. Tarjolla aamupalaa.