Perheleiri Halssissa

Halssin leirikeskus

Lähde leirille meren ääreen yhdessä perheen kanssa irtautumaan hetkeksi arjesta! Leirille on haku. Hakulomakkeen voit lähettää verkossa tai tulostaa ja toimittaa kirkkoherranvirastoon (Hyvättyläntie 6, 21420 Lieto.) Hakulomakkeet löytyvät sivulta: https://www.liedonseurakunta.fi/osallistu/kesaleirit

Liedon seurakunta järjestää kesäisen perheleirin Halssin leirikeskukseen, Sauvoon. (Halssintie 25, Karuna). Perheleiri on lapsiperheille tarkoitettu leiri, johon mukaan voi tulla myös isovanhemmat lastenlapsiensa kanssa.

Leirille hakeminen tapahtuu seurakunnan nettisivuilta löytyvällä hakulomakkeella. Viimeinen hakupäivä on ke 19.6.

Leirin hinta lietolaisille: Aikuiset 24 €, 1. lapsi 24 €, 2. lapsi 12 € ja 3:sta lapsesta eteenpäin leiri on ilmainen. Leirimaksuun voi hakea taloudellista tukea ottamalla yhteyttä diakoniatyöntekijä Katja Laaksoseen, 050-5707177, katja.laaksonen@evl.fi
Leirille etusijalla ovat perheet, jotka eivät ole aikaisemmin olleet Liedon seurakunnan perheleirillä. Pyrimme kuitenkin ottamaan kaikki halukkaat mukaan.

Liedon kirkko on kesällä 8.6.-4.8. sekä Lieto-viikoilla 9.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.

Ulkoilu-ja juttukaverit

Ulkoilua ja jutustelua Loukinaisten Pihlajalinnassa!

Kesäkuun tanssitunnit

Tanssitunteja Ruskan liikuntasalissa maanantaista torstaihin 24.-27.6. klo 18-19 ja 19-20. Ohjaajana tanssin ammattilainen Liisa Laihia. Kaikentasoiset tanssijat tervetuloa mukaan!