Kolmen kerran kesälaulukoulu

Seurakuntatalo

Kolmen kerran kesälaulukoulussa on tilaa sinulle, joka koet itsesi lauluataidottomaksi, sekä sinulle, joka olet jo kokeempi laulunharrastaja!
Se on myös hyvä reitti sinulle, joka haluaisit aloittaa kuoroharrastuksen, mutta vielä etsit tai epäilet!
Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset sähköpostitse svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai tekstiviestillä p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulussa tavoitellaan paineetonta laulamista, rentoa tunnelmaa, laulamisen abc-taitoa! Yhdessä etsitään ja löydetään oikeat laulumuskelit! Kesälaulukoulussa on paikka sekä laulutaidottomalle että jo edistyneemmälle laulajalle. Opettaja on Svetlana Jääskeläinen. Kolmena keskiviikkoiltana kokoontuva laulukoulu on maksuton. Opettajalle tulee ilmoittautua ennakkoon: svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Säveliä suvi-iltaan -sarjan konsertti

Säveliä suvi-iltaan Kaisa Takkulalta ja Tuuli Lempalta!

Lauluilta Liedonperän Sipilässä

Yhteislaulua suvi-illassa!

Lauletaan yhdessä kesäisiä lauluja! Mukana laulua tukemassa kesän laulukoululaiset.