Kolmen kerran kesälaulukoulu

Seurakuntatalo

Kolmen kerran kesälaulukoulussa on tilaa sinulle, joka koet itsesi lauluataidottomaksi, sekä sinulle, joka olet jo kokeempi laulunharrastaja! Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun sunnuntaina. Ilmoittautumiset juhannukseen mennessä sähköpostitse svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai tekstiviestillä p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulussa tavoitellaan paineetonta laulamista, rentoa tunnelmaa, laulamisen abc-taitoa! Yhdessä etsitään ja löydetään oikeat laulumuskelit! Kesälaulukoulussa on paikka sekä laulutaidottomalle että jo edistyneemmälle laulajalle. Opettaja on Svetlana Jääskeläinen. Kolmena keskiviikkoiltana kokoontuva laulukoulu on maksuton. Ilmoittautua tulee juhannukseen mennessä sähköpostitse svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai tekstiviestillä p. 050 5980 745.

Eesti õhtud - kaikuja Virosta

Candomino-kuoro, johtaa Esko Kallio
Musica Vocale, johtaa Tomi Satomaa
Säveliä suvi-iltaan -konserttisarjan aloitus

Cantores Minores - konserttimatka Helsinkiin

Ilmoittautumiset torstaihin 23.5. mennessä!