Retkipäivä Paimion suunnalle

Retkipäivä Paimion suunnalle!

Retkipäivä Paimion suunnalle. Kierretään Paimion kyliä Ensi Kullan opastuksella. Ruokailu ja kaffepaussi sisältyvät hintaan. Tutustutaan Paimion Mikaelin kirkkoon, vanhan ykköstien varrella pieneen Jaakobin kirkkoon sekä muihin Paimiolaisiin nähtävyyksiin. Kokopäiväretki, hinta 25 e. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumiset 7.7. mennessä Ensi Kullalle, p. 0444848147. Kappeliseurakunnan yhteiskuntatiimi.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Liedon kirkko on kesällä 8.6.-4.8. sekä Lieto-viikoilla 9.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.

Nuortentalo

Olkkari

Olkkari Nuortentalolla

Halssin leirikeskus