Kolmen kerran kesälaulukoulu

Seurakuntatalo

Kolmen kerran kesälaulukoulussa on tilaa sinulle, joka koet itsesi lauluataidottomaksi, sekä sinulle, joka olet jo kokeempi laulunharrastaja!
Se on myös hyvä reitti sinulle, joka haluaisit aloittaa kuoroharrastuksen, mutta vielä etsit tai epäilet!
Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset: svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulussa tavoitellaan paineetonta laulamista, rentoa tunnelmaa, laulamisen abc-taitoa! Yhdessä etsitään ja löydetään oikeat laulumuskelit! Kesälaulukoulussa on paikka sekä laulutaidottomalle että jo edistyneemmälle laulajalle. Opettaja on Svetlana Jääskeläinen. Kolmena keskiviikkoiltana kokoontuva laulukoulu on maksuton. Opettajalle tulee ilmoittautua ennakkoon: svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Avoimet kuoroharjoitukset Kirkkomusiikkipäivänä

Gospel Ladies -kuoro juhlii Kirkkomusiikkipäivää pitämällä avoimet harjoitukset!

Lapsikuoro Laululintuset

Maksuton kuoro eskareille ja ala-asteikäisille