Kaikenikäisten kesäretkipäivä

Muu tila

Lapsiperheille, nuorille, aikuisille, varttuneelle väelle kesäretkipäivä Riikosen maatilalle (Uudenkartanontie 175, Liedon Yliskulma).

Kesäretkipäivä Riikosen maatilalle (Uudenkartanontie 175, Liedon Yliskulma). Kulku omin kyydein.
Kuvia ja kertomuksia Mongoliasta - paikalla aito mongolialainen jurtta.
Navetanvintillä museo.
Yhteistä ohjelmaa.
Kahvia, mehua, herkullisia kotileivonnaisia - vapaaehtoinen kahviraha lähetystyöhön.
Järjestetään yhteistyössä Turun Martinseurakunnan kanssa. Lisätiedot p. 040 7022 502.

Liedon kirkko on kesällä 8.6.-4.8. sekä Lieto-viikoilla 9.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.

Nuortentalo

Olkkari

Olkkari Nuortentalolla

Halssin leirikeskus