Suvi-illan musiikkihetki: Four Ladies!

"Tämä on laulu sydämeni!" Kesäisiä lauluja Four Ladies- kvartetin laulamana. Mukana raikkaita kansanlaulusovituksia, lohdullisia hengellisiä sävelmiä sekä tunnelmallisia lauluja. Kvartetissa laulavat Miia Rasanen, Lotta Paaso, Katja Laaksonen ja Seija Määttänen.

Suvi-illan musiikkihetki

Tomi Satomaa, urut ja piano

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Kolmen kerran kesälaulukoulussa on tilaa sinulle, joka koet itsesi lauluataidottomaksi, sekä sinulle, joka olet jo kokeempi laulunharrastaja!
Se on myös hyvä reitti sinulle, joka haluaisit aloittaa kuoroharrastuksen, mutta vielä etsit tai epäilet!
Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset: svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.