Luontopolkubingo!

ke 5.6. kello 18.00

Kappeliseurakunnan kasvatustyön tiimin järjestämään luolkubingoon lähdetään Kertuntuvalta.

Kesäkauden ensimmäinen kesäkahvila. Kaikenikäisille suunnattu luontopolkubingo Tarvasjoen luontopolulla. Lähtö Kertuntuvan pihalta klo 18. Bingon jälkeen MLL paistaa lettuja, kotiseutuyhdistys keittää kaffeet, mehutarjoilu.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Liedon kirkko on 8.6.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.