Perheiden pihapikinik

Pappilan piha

Liedon pappilan pihalla lapsiperheiden pikinik. Touhutaan yhdessä ulkona. Seurakunta tarjoaa makkarat ja mehut, omaa grillattavaa voi ottaa mukaan.

Lapsiperheiden pihapiknik Liedon pappilan pihalla. Seurakunta tarjoaa makkarat ja mehut, omaa grillattavaa voi ottaa mukaan. Pihaleikkejä.

Halssin leirikeskus

Perheleiri Halssissa

Lähde leirille meren ääreen yhdessä perheen kanssa irtautumaan hetkeksi arjesta! Leirille on haku. Hakulomakkeen voit lähettää verkossa tai tulostaa ja toimittaa kirkkoherranvirastoon (Hyvättyläntie 6, 21420 Lieto.) Hakulomakkeet löytyvät sivulta: https://www.liedonseurakunta.fi/osallistu/kesaleirit

Liedon kirkko on kesällä 8.6.-4.8. sekä Lieto-viikoilla 9.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.