Perheiden pihapikinik

Pappilan piha

Liedon pappilan pihalla lapsiperheiden pikinik. Touhutaan yhdessä ulkona. Seurakunta tarjoaa makkarat ja mehut, omaa grillattavaa voi ottaa mukaan.

Lapsiperheiden pihapiknik Liedon pappilan pihalla. Seurakunta tarjoaa makkarat ja mehut, omaa grillattavaa voi ottaa mukaan. Pihaleikkejä.

Liedon kirkko on 8.6.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.