Pappilan kesäkahvila

Pappila

Kesäkahvila on avoinna kesä-, heinä- ja elokuun maanantaisin klo 12-13.30 Pappilassa (Hyvättyläntie 17) tarjoten juttuseuraa, tuttujen ja uusien ystävien tapaamisia. Voit tuoda yhteisesti jaettavaksi vaikkapa runon, laulun, rukouksen tai muuta mieltä virkistävää.

Diakoniatyöntekijä myös paikalla.

Halssin leirikeskus

Perheleiri Halssissa

Lähde leirille meren ääreen yhdessä perheen kanssa irtautumaan hetkeksi arjesta! Leirille on haku. Hakulomakkeen voit lähettää verkossa tai tulostaa ja toimittaa kirkkoherranvirastoon (Hyvättyläntie 6, 21420 Lieto.) Hakulomakkeet löytyvät sivulta: https://www.liedonseurakunta.fi/osallistu/kesaleirit

Liedon kirkko on kesällä 8.6.-4.8. sekä Lieto-viikoilla 9.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.