Israel-iltapäivä

Seurakuntatalo

Israel-iltapäivässä Lähi-idän erikoistoimittaja Heikki Kangas. Mukana Risto Leppänen. Musiikki: Juhani Kärkkäinen & Svetlana Jääskeläinen. Kahvitarjoilu.

Illan asiantuntijavieraana Lähi-idän erikoistoimittaja Heikki Kangas.
Israelissa asuva Kangas on raportoinut ja analysoinut Israelin ja naapurimaiden politiikkaa ja kulttuuria vuodesta 1990.

Liedon kirkko on kesällä 8.6.-4.8. sekä Lieto-viikoilla 9.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.

Halssin leirikeskus

Perheleiri Halssissa

Lähde leirille meren ääreen yhdessä perheen kanssa irtautumaan hetkeksi arjesta! Leirille on haku. Hakulomakkeen voit lähettää verkossa tai tulostaa ja toimittaa kirkkoherranvirastoon (Hyvättyläntie 6, 21420 Lieto.) Hakulomakkeet löytyvät sivulta: https://www.liedonseurakunta.fi/osallistu/kesaleirit