Pihatapahtuma ja piknik

Pappilan piha

Koko perheen pihatapahtuma pappilan pihalla (Hyvättyläntie 17) Kansanlaulukirkon jälkeen noin klo 11 alkaen. (Kansanlaulukirkko Liedon kirkossa klo 10). Grillataan makkaraa ja muutakin syötävää on tarjolla. Myös omia eväitä voi ottaa mukaan. Vapaaehtoinen ruokamaksu. Toimintaa ja tekemistä kaikenikäisille lapsille. Tervetuloa mukaan!

Tarjolla grillimakkaraa ja muuta syötävää. Omia eväitä - ja viltin - voi ottaa mukaan. Lapsille pihapuuhaa!

Poukama

Kesäkahvila

Ystävänkahvilan kesälomaillessa voi kesäkahvilassa tavata ystäviä, muita seurakuntalaisia ja usein myös diakoniatyöntekijän.

Liedon kirkko on kesällä 8.6.-4.8. sekä Lieto-viikoilla 9.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.