Laulavat eläkeläiset HVK:ssa

Matalan kynnyksen kuoro varttuneemmalle väelle

Laulavat eläkeläiset kokoontuvat laulelemaan Kaisa-kanttorin johdolla Hyvinvointikeskuksen ruokasaliin.
Tunnin laulurupeaman jälkeen on ohjelmassa laulutervehdys Hyvinvointikeskuksen asukkaille. Kaikki ikäihmiset ovat tervetulleita laulamaan.
Kokoonnumme Hvk:ssa klo 13.30 kerran kuussa keskiviikkoisin. Vierailu Heikkilässä klo 14.30.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Kolmen kerran kesälaulukoulussa on tilaa sinulle, joka koet itsesi lauluataidottomaksi, sekä sinulle, joka olet jo kokeempi laulunharrastaja!
Se on myös hyvä reitti sinulle, joka haluaisit aloittaa kuoroharrastuksen, mutta vielä etsit tai epäilet!
Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset: svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset sähköpostitse svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai tekstiviestillä p. 050 5980 745.