Musiikkikoulu Satomaan kevätkonsertti

Seurakuntatalo

Nuorten soittajien ja laulajien keväinen konsertti alkaa klo 18. Konsertissa kuullaan pianonsoittoa, laulua, kitaran- ja ukulelensoittoa sekä rumpujen soittoa. Konserttiin on vapaa pääsy ja kaikki ovat tervetulleita kuuntelemaan!

Konsertissa kuullaan musiikkikoulu Satomaan oppilaina olevia soittajia ja laulajia.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Kolmen kerran kesälaulukoulussa on tilaa sinulle, joka koet itsesi lauluataidottomaksi, sekä sinulle, joka olet jo kokeempi laulunharrastaja!
Se on myös hyvä reitti sinulle, joka haluaisit aloittaa kuoroharrastuksen, mutta vielä etsit tai epäilet!
Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset: svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset sähköpostitse svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai tekstiviestillä p. 050 5980 745.