Kevätlaulajaiset Littoisten kirkossa

Littoisten kirkko

Lauletaan kauneimpia kevätlauluja! Kevätlaulajaisten jälkeen kahvit seurakuntakodilla lähetystyön hyväksi. Sen jälkeen seurakuntakodin puolella lähetystyön kummitoiminnan juhlakahvit! Muistathan: Pysäköinti Littoisten työväentalon pihaan, Vuorikuja 7.

Tule laulamaan ja kuulemaan keväisiä yhteislauluja yksin ja yhdessä Harri Ruskeepään ja Kaisa Takkulan kanssa.
Seurakuntakodissa juhlakahvit: Tammikallion lähetyspiiri on ollut 10 vuoden ajan kummina Etiopian aids-orpolapsille. Vapaaehtoinen lahja Suomen
Lähetysseuran kummitoiminnalle.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Kolmen kerran kesälaulukoulussa on tilaa sinulle, joka koet itsesi lauluataidottomaksi, sekä sinulle, joka olet jo kokeempi laulunharrastaja!
Se on myös hyvä reitti sinulle, joka haluaisit aloittaa kuoroharrastuksen, mutta vielä etsit tai epäilet!
Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset sähköpostitse svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai tekstiviestillä p. 050 5980 745.

Suvi-illan musiikkihetki

"Oi lennä, lennä, pääskynen!" Lauletaan linnuista ja luonnosta Lotan kanssa!

Säveliä suvi-iltaan -sarjan konsertti

Säveliä suvi-iltaan Kaisa Takkulalta ja Tuuli Lempalta!