Kohti ehyempää elämää -ilta

Seurakuntatalo

Kohti ehyempää elämää -illassa esiintyy NotBadBand. Mukaansatempaavaa ja koskettavaa musiikkia, henkilökohtaisia puheenvuoroja, rohkaisua ja iloa tarjolla. Kannattaa varmasti tulla kuuntelemaan. Kahvitarjoilu klo 16.30. Tilaisuus alkaa klo 17.00. Tervetuloa!

Illan ohjelma ja musiikki NotBadBand: tervetuloa hoitavan musiikin syliin! Bändin viimeisellä kevään keikalla kuullaan myös uutta tuotantoa. Yhdessä pureudutaan illan teemaan: Kohti ehyempää elämää! Mukana Harri Ruskeepää.

Tammikallion seurakuntakoti

Omatoimikahvila/työtila Littoisissa

Tammikallion seurakuntakoti avoinna etätöitä varten klo 9-16.

Sinisen talon kerho

Seurakuntatalo

Musiikkikoulu Satomaan kevätkonsertti

Nuorten soittajien ja laulajien keväinen konsertti alkaa klo 18. Konsertissa kuullaan pianonsoittoa, laulua, kitaran- ja ukulelensoittoa sekä rumpujen soittoa. Konserttiin on vapaa pääsy ja kaikki ovat tervetulleita kuuntelemaan!