Kohti ehyempää elämää -ilta

Seurakuntatalo

Kohti ehyempää elämää -illassa esiintyy NotBadBand. Mukaansatempaavaa ja koskettavaa musiikkia, henkilökohtaisia puheenvuoroja, rohkaisua ja iloa tarjolla. Kannattaa varmasti tulla kuuntelemaan. Kahvitarjoilu klo 16.30. Tilaisuus alkaa klo 17.00. Tervetuloa!

Illan ohjelma ja musiikki NotBadBand: tervetuloa hoitavan musiikin syliin! Bändin viimeisellä kevään keikalla kuullaan myös uutta tuotantoa. Yhdessä pureudutaan illan teemaan: Kohti ehyempää elämää! Mukana Harri Ruskeepää.

Liedon kirkko on kesällä 8.6.-4.8. sekä Lieto-viikoilla 9.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.

Suvi-illan musiikkihetki

"Oi lennä, lennä, pääskynen!" Lauletaan linnuista ja luonnosta Lotan kanssa!

Halssin leirikeskus

Perheleiri Halssissa

Lähde leirille meren ääreen yhdessä perheen kanssa irtautumaan hetkeksi arjesta! Leirille on haku. Hakulomakkeen voit lähettää verkossa tai tulostaa ja toimittaa kirkkoherranvirastoon (Hyvättyläntie 6, 21420 Lieto.) Hakulomakkeet löytyvät sivulta: https://www.liedonseurakunta.fi/osallistu/kesaleirit