Bensaa suonissa - lasten kirkkotapahtuma!

Kirkossa lapset pääsevät mm. testaamaan Riemun ja Reilun rattirataa ja kisailemaan leikkimielisesti autorullauksessa. Jos kaasujalka painaa, kannattaa kiivetä urkuparvelle. Kaisa-kanttorin kanssa pääsevät lapset polkemaan ja soittamaan ihan oikeita kirkon urkuja.

Mm. Riemun ja Reilun rattirata, leikkimielisestä kisailua autorullauksessa, Kaisa-kanttorin kanssa urkujen soiton testausta. Mukana maskottikissat Riemu ja Reilu, jotka häärivät myös samaan aikaan vietettävissä liikennepuiston avajaisissa.

Pappilan piha

Pihatapahtuma ja piknik

Koko perheen pihatapahtuma pappilan pihalla (Hyvättyläntie 17) Kansanlaulukirkon jälkeen noin klo 11 alkaen. (Kansanlaulukirkko Liedon kirkossa klo 10). Grillataan makkaraa ja muutakin syötävää on tarjolla. Myös omia eväitä voi ottaa mukaan. Vapaaehtoinen ruokamaksu. Toimintaa ja tekemistä kaikenikäisille lapsille. Tervetuloa mukaan!

Tarvasjoen kirkko

Tarvasjoen koulun kevätkirkko kirkossa