Motoristikirkko

Tänäkin keväänä vietetään Liedon kirkon parkkialueella Motoristikirkkoa! Motoristikirkko nähdään myös Yle TV1:llä sunnuntaina 2.6. klo 10.

Motoristikirkossa saarnaa kirkkoherra Risto Leppänen, liturgina on seurakuntapastori Outi Tukia-Takala. Messun musiikista vastaa huikea Club For Five, jonka laulusta saa nauttia jo puolisen tuntia ennen messua messulavalla. Ristikulkueessa ristinkantajana Laila Mäkelä, Liedon kunnan sivistyspalvelujen toimialajohtaja, kuljettajana Jari Saarinen.
Messun tekstinlukijat: Jenna Huhtaniemi, Tetti Sjögren, Pipsa Allen.
Messun kolehti kannetaan Yhteisvastuu-keräykselle, lasten ja nuorten koulutukseen Suomessa ja maailman katastrofialueilla.
Ehtoollisen aikana Liedon kirkossa soittaa Nuorten Messubändi.
Partiolaisten kahvila palvelee Kirkkotien varrella liikennepuiston vieressä.

Littoisten kirkko

Isä Meidän -aamurukous Littoisissa

Isä Meidän aamurukous Littoisten kirkossa torstaisin klo 7.30-8.00.

Ehtoollishartaus HVK:ssa

Kansanlaulukirkko ja kaikenikäisten pihapiknik

Tervetuloa kaikenikäisten kansanlaulukirkkoon Liedon kirkossa ja sen jälkeen pappilan pihalle piknikille!