Kirkkovartti Littoisten kirkossa

Littoisten kirkko

Kirkkovartissa lauletaan ja leikitään ja hiljennytään. Tervetuloa kaikenikäiset! Kirkkovartin jälkeen Tammikallion seurakuntakodissa kokoontuu perhekerho.

Mukana pappi ja kanttori sekä Littoisten lastenohjaajat. Lisätiedot Outi Tukia-Takala outi.tukia-takala@evl.fi

Liedon kirkko on kesällä 8.6.-4.8. sekä Lieto-viikoilla 9.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.

Halssin leirikeskus

Perheleiri Halssissa

Lähde leirille meren ääreen yhdessä perheen kanssa irtautumaan hetkeksi arjesta! Leirille on haku. Hakulomakkeen voit lähettää verkossa tai tulostaa ja toimittaa kirkkoherranvirastoon (Hyvättyläntie 6, 21420 Lieto.) Hakulomakkeet löytyvät sivulta: https://www.liedonseurakunta.fi/osallistu/kesaleirit