Israelilaiset tanssit

Seurakuntatalo

Israelilaisia piiritansseja tällä kertaa Liedon seurakuntatalolla Mestarinsalissa - sopii kaikenikäisille ja kaiken tasoisille tanssijoille. Tervetuloa mukaan!

Israelilaiset tanssit tällä kertaa Liedon seurakuntatalolla (Kirkkotie 15) klo 18-20.
Joka ilta aloitetaan alkeista ja illan aikana edetään vaikeampiin koreografioihin. Mukaan voit liittyä milloin tahansa.
Israelilaisia piiritansseja ohjaa Leena Laihia, ja tunnit ovat maksuttomia.
Lisätiedot: p. 040 765 1636, leena.laihia@kolumbus.fi

Liedon kirkko on kesällä 8.6.-4.8. sekä Lieto-viikoilla 9.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.

Nuortentalo

Olkkari

Olkkari Nuortentalolla

Halssin leirikeskus