Kristuksen kuolinhetken konsertti

Selloduo Anna-Maaria & Olli Varonen.

Konsertin ohjelmisto on sävytetty syvälle luotaavaksi, antaen kuulijalle mahdollisuuden laskeutua pitkäperjantain sanoman äärelle. Ohjelmassa kuullaan barokin säveliä mm. J.S. Bachilta, G.F. Händeliltä ja A. Scarlattilta. Niin ikään mukana on Sibeliuksen ja Hannikaisen teoksia.

Konsertissa kuullaan myös tunnettu negrospirituaali "Deep River". Teos on sovitettu vuonna 2015 nimenomaan Varosille ja sovituksen takana on amerikkalainen kapellimestari David Van Alstyne. Konsertissa kuullaan myös Anna-Maarian omia sävellyksiä: "Introduzione" (kahdelle sellolle) sekä "Vettä virtaavaa" (laululle ja sellolle), joka syntyi Jerusalemissa, Hiskian vesitunnelissa. Tilaisuus päättyy Lianderin tuttuun kappaleeseen "Käy yrttitarhasta polku".

Kahden sellon yhdistelmänä Varoset ovat esiintyneet satojen kotimaisten konserttien lisäksi Prahassa sekä useasti Budapestissa ja muualla Unkarissa. Niin ikään duo on vieraillut Espanjassa sekä Senegalissa. Vuodesta 2012 alkaen duo on esiintynyt säännöllisesti myös Ruotsissa. Duon esityksiä on taltioitu kuudelle CD-levylle. Uusin niistä on herättäjäyhdistyksen julkaisema "Yhteistä tietä", joka on selloduon ja Jaakko Löytyn yhteislevy. Radio- ja tv-esiintymisiä duolla on ollut Suomessa, Ruotsissa ja Unkarissa.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Kolmen kerran kesälaulukoulussa on tilaa sinulle, joka koet itsesi lauluataidottomaksi, sekä sinulle, joka olet jo kokeempi laulunharrastaja!
Se on myös hyvä reitti sinulle, joka haluaisit aloittaa kuoroharrastuksen, mutta vielä etsit tai epäilet!
Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset: svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset sähköpostitse svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai tekstiviestillä p. 050 5980 745.