Kristuksen kuolinhetken konsertti

pe 19.4. kello 15.00

Liedon kirkko

Selloduo Anna-Maaria & Olli Varonen.

Konsertin ohjelmisto on sävytetty syvälle luotaavaksi, antaen kuulijalle mahdollisuuden laskeutua pitkäperjantain sanoman äärelle. Ohjelmassa kuullaan barokin säveliä mm. J.S. Bachilta, G.F. Händeliltä ja A. Scarlattilta. Niin ikään mukana on Sibeliuksen ja Hannikaisen teoksia.


Konsertissa kuullaan myös tunnettu negrospirituaali "Deep River". Teos on sovitettu vuonna 2015 nimenomaan Varosille ja sovituksen takana on amerikkalainen kapellimestari David Van Alstyne. Konsertissa kuullaan myös Anna-Maarian omia sävellyksiä: "Introduzione" (kahdelle sellolle) sekä "Vettä virtaavaa" (laululle ja sellolle), joka syntyi Jerusalemissa, Hiskian vesitunnelissa. Tilaisuus päättyy Lianderin tuttuun kappaleeseen "Käy yrttitarhasta polku".


Kahden sellon yhdistelmänä Varoset ovat esiintyneet satojen kotimaisten konserttien lisäksi Prahassa sekä useasti Budapestissa ja muualla Unkarissa. Niin ikään duo on vieraillut Espanjassa sekä Senegalissa. Vuodesta 2012 alkaen duo on esiintynyt säännöllisesti myös Ruotsissa. Duon esityksiä on taltioitu kuudelle CD-levylle. Uusin niistä on herättäjäyhdistyksen julkaisema "Yhteistä tietä", joka on selloduon ja Jaakko Löytyn yhteislevy. Radio- ja tv-esiintymisiä duolla on ollut Suomessa, Ruotsissa ja Unkarissa.


Katso myös

su 28.4. klo 17.00

Muu tila

Yhden kerran projektikuoro Tarvasjoella

Hengellisiä lauluja kuoron kera
su 5.5. klo 16.00

Tarvasjoen kirkko

YV-konsertti Tarvasjoen kirkossa

Musiikkia Yhteisvastuukeräyksen hyväksi
ke 8.5. klo 18.00

Seurakuntatalo

Ilo sydämen täyttää! - Lapsikuoro Laululintusten kevätkonsertti

Liedon seurakunnan lasten lauluryhmän kevätkonsertti