Musiikkia hiljaiselle viikolle: Seeli Toivio, sello

Musiikkia hiljaiselle viikolle

Seeli Toivio, sello

Oletko kuullut, kun sellisti laulaa ja säestää samaan aikaan itseään sellollaan? Nyt siihen on tilaisuus, kun lahtelainen sellisti-laulaja Seeli Toivio esittää hiljaisen viikon konsertin Liedon kirkossa tiistaina 16.4. klo 18. Noin tunninmittaisessa konsertissa kuullaan laulujen lisäksi myös selloimprovisaatioita sekä rauhoittavia J. S. Bachin soolosellosarjoja. Seeli Toivio on kansainvälinen muusikko, joka on esiintynyt kotimaan lisäksi laajasti myös ulkomailla, mm. New Yorkin Carnegie Hallissa kahdesti.

Suvi-illan musiikkihetki

Tomi Satomaa, urut ja piano

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Kolmen kerran kesälaulukoulussa on tilaa sinulle, joka koet itsesi lauluataidottomaksi, sekä sinulle, joka olet jo kokeempi laulunharrastaja!
Se on myös hyvä reitti sinulle, joka haluaisit aloittaa kuoroharrastuksen, mutta vielä etsit tai epäilet!
Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset: svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.