Uskon salaisuus - konsertti Yhteisvastuulle

Petri Laaksosen lauluja tulkitsevat Harri Ruskeepää sekä Gospel Ladies & Svetlana Jääskeläinen. Lisäksi kuullaan runonlausuntaa. Lausujina Marketta Kärpijoki, Marjatta Jäätvuori sekä Elina Tupala.

Harri Ruskeepää sekä Gospel Ladies & Svetlana Jääskeläinen konsertoivat Yhteisvastuun hyväksi. Runoja lausuvat Marketta Kärpijoki, Marjatta Jäätvuori sekä Elina Tupala.Vapaa pääsy. Kolehti Yhteisvastuulle. Yhteisvastuu 2019 kerää varoja lasten ja nuorten koulutukseen Suomessa ja maailmalla.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Kolmen kerran kesälaulukoulussa on tilaa sinulle, joka koet itsesi lauluataidottomaksi, sekä sinulle, joka olet jo kokeempi laulunharrastaja!
Se on myös hyvä reitti sinulle, joka haluaisit aloittaa kuoroharrastuksen, mutta vielä etsit tai epäilet!
Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset: svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset sähköpostitse svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai tekstiviestillä p. 050 5980 745.