Pääsiäisprojektikuoro Tarvasjoella

Tarvasjoen seurakuntatalo

Projektikuoro Tarvasjoella

Tule mukaan laulamaan pääsiäisen projektikuoroon Tarvasjoelle. Meillä on harjoitukset keskiviikkoina 20.3., 3.4. ja 10.4. klo 19 alkaen Tarvasjoen seurakuntatalolla.Olemme mukana toteuttamassa pääsiäissunnuntain ja kiirastorstain jumalanpalveluksia Tarvasjoen kirkossa. Lisätietoja kuorosta Kaisa-kanttorilta puh. 044 744 3219.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Kolmen kerran kesälaulukoulussa on tilaa sinulle, joka koet itsesi lauluataidottomaksi, sekä sinulle, joka olet jo kokeempi laulunharrastaja!
Se on myös hyvä reitti sinulle, joka haluaisit aloittaa kuoroharrastuksen, mutta vielä etsit tai epäilet!
Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset: svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset sähköpostitse svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai tekstiviestillä p. 050 5980 745.