Pappilan kirjallisuuspiiri

Pappila

Tällä kertaa keskustellaan Henning Mankelin romaanista Ruotsalaiset saappaat. Liity seuraan!

Pappilan salissa -kirjallisuuspiirissä kokoonnutaan houkuttelevien teosten pariin. Luetut teokset ovat pääosin kotimaista nykykirjallisuutta. Mukana Pappilan salissa on Esko Laine. Liity hyvään luku- ja juttuseuraan!
Kaikki kokoontumiskerrat ja niissä käsiteltävät teokset:
8.1. Ulla-Lena Lundberg: Jää
12.2. Roope Lipasti: Ruotsin laiva - mukana piirissä kirjailija itse!
12.3. Olli Jalonen: Taivaanpallo
9.4. Henning Mankel: Ruotsalaiset saappaat
14.5. Tuomo Peltola: Insinöörivaellus - kirjoittaja paikalla!

Poukama

Kehitysvammaisten Keva-ryhmä

Vertaisryhmässä oloa ja iloa!
Järjestäjänä seurakunnan kehitysvammatyö.

Littoisten kirkko

Galleria Kyläkirkko Littoisissa avoinna

Kuvataiteilija Merja Ylitalon näyttely avoinna Littoisten kirkossa klo 16-18. Tervetuloa!

Pappilan piha

Pihatapahtuma ja piknik

Koko perheen pihatapahtuma pappilan pihalla (Hyvättyläntie 17) Kansanlaulukirkon jälkeen noin klo 11 alkaen. (Kansanlaulukirkko Liedon kirkossa klo 10). Grillataan makkaraa ja muutakin syötävää on tarjolla. Myös omia eväitä voi ottaa mukaan. Vapaaehtoinen ruokamaksu. Toimintaa ja tekemistä kaikenikäisille lapsille. Tervetuloa mukaan!