Sinuun minä jään - rakkauslauluja ja muita covereita

Littoisten kirkko

Romanttista musiikkia kevätiltaan!

Kanttori Kaisa Takkula laulaa ja soittaa covereita. Mukana lauluja mm. Paula Vesalalta, Anna Puulta ja Johanna Kurkelalta.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Kolmen kerran kesälaulukoulussa on tilaa sinulle, joka koet itsesi lauluataidottomaksi, sekä sinulle, joka olet jo kokeempi laulunharrastaja!
Se on myös hyvä reitti sinulle, joka haluaisit aloittaa kuoroharrastuksen, mutta vielä etsit tai epäilet!
Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset: svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset sähköpostitse svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai tekstiviestillä p. 050 5980 745.