Lapsikuoro Laululintusten harjoitukset

Lapsikuoro ala-asteikäisille

Lapsikuoro Laululintusten harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 17.30-18.10 Liedon seurakuntatalolla. Laululintuset on ala-asteikäisille laulavaisille lapsille tarkoitettu kuoro. Harjoituksissa laulamme ja soitamme välillä myös käsikelloja. Kevään aikana meillä on myös muutama esiintyminen. Kevään lopuksi teemme kevätretken. Kuoro on maksuton. Lisätietoja saa Kaisa-kanttorilta, p. 044 744 3219, kaisa.takkula@evl.fi

Musiikkikoulu Satomaan kevätkonsertti

Nuorten soittajien ja laulajien keväinen konsertti alkaa klo 18. Konsertissa kuullaan pianonsoittoa, laulua, kitaran- ja ukulelensoittoa sekä rumpujen soittoa. Konserttiin on vapaa pääsy ja kaikki ovat tervetulleita kuuntelemaan!

Laulavat eläkeläiset HVK:ssa

Matalan kynnyksen kuoro varttuneemmalle väelle

Pappilan piha

Pihatapahtuma ja piknik

Koko perheen pihatapahtuma pappilan pihalla (Hyvättyläntie 17) Kansanlaulukirkon jälkeen noin klo 11 alkaen. (Kansanlaulukirkko Liedon kirkossa klo 10). Grillataan makkaraa ja muutakin syötävää on tarjolla. Myös omia eväitä voi ottaa mukaan. Vapaaehtoinen ruokamaksu. Toimintaa ja tekemistä kaikenikäisille lapsille. Tervetuloa mukaan!