Kohti ehyempää elämää -ilta

Seurakuntatalo

Yhteiskristillisissä Kohti ehyempää elämää -illoissa mukavaa yhdessäoloa, koskettavia puheenvuoroja, hyvää musiikkia. Tällä kertaa puhujana Outi Välimaa ja muusikkona Laura Kalaja. Juontajana Kimmo Leino Liedon Torikirkosta. Mukana Pauliina Uhinki-Suominen. Tervetuloa!

"Ehyenä rikkinäisen maailman keskellä" - Outi Välimaa, YTT, sosiaalialan opettaja, lähetystyöntekijä. Laura Kalajalta kuullaan musiikkia ja puheenvuoro. Illan juontaa Kimmo Leino Liedon Torikirkosta. Kahvitarjoilu klo 16.30.

Kirkkotila avautuu -seminaari

Tervetuloa kaikille avoimeen päiväseminaariin! Seminaari järjestetään Turun arkkihiippakunnan, Kirkkohallituksen, Museoviraston ja Helsingin yliopiston teologisen tiedekunnan yhteistyönä. Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/Kirkkotila

Poukama

Naisten raamattu- ja rukouspiiri

Naisten raamattu- ja rukouspiiri klo 18.30.

Tammikallion seurakuntakoti

Omatoimikahvila/työtila Littoisissa

Tammikallion seurakuntakoti avoinna etätöitä varten klo 9-16.