Kaikkien yö kirkossa

Tarvasjoen kirkko

Koe yö kirkossa!

Tervetuloa mukaan kokemaan, millaista on nukkua Tarvasjoen tunnelmallisessa puukirkossa. Yö kirkossa on tarkoitettu kaikenikäisille. Valmistelemme yhdessä sunnuntaiaamun jumalanpalvelusta ja vietämme mukavasti yhdessä aikaa. Ruokailut seurakuntatalolla. Oma patja,tyyny ja peitto mukaan.Kyselyt ja ilmoittautumiset Outi-papille p. 0440 847120 tai outi.niiniaho@evl.fi

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Littoisten kirkko

Galleria Kyläkirkko Littoisissa avoinna

Kuvataiteilija Merja Ylitalon näyttely avoinna Littoisten kirkossa klo 16-18. Tervetuloa!

Kansanlaulukirkko ja kaikenikäisten pihapiknik

Tervetuloa kaikenikäisten kansanlaulukirkkoon Liedon kirkossa ja sen jälkeen pappilan pihalle piknikille! Suvivirren sunnuntain kunniaksi kajautetaan tietenkin myös suvivirsi.

Pappilan piha

Pihatapahtuma ja piknik

Koko perheen pihatapahtuma pappilan pihalla (Hyvättyläntie 17) Kansanlaulukirkon jälkeen noin klo 11 alkaen. (Kansanlaulukirkko Liedon kirkossa klo 10). Grillataan makkaraa ja muutakin syötävää on tarjolla. Myös omia eväitä voi ottaa mukaan. Vapaaehtoinen ruokamaksu. Toimintaa ja tekemistä kaikenikäisille lapsille. Tervetuloa mukaan!