Kinkerit (Horrinen, Kallela, Yrjäntylän kinkerit Ritva ja Erik Siparin luona)

Tervetuloa kinkereille!

Horrinen, Kallela, Yrjäntylän kinkerit Ritva ja Erik Siparin luona Louhelassa, Kyröntie 349. Leppoisaa yhdessäoloa kyläläisten kesken.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Littoisten kirkko

Galleria Kyläkirkko Littoisissa avoinna

Kuvataiteilija Merja Ylitalon näyttely avoinna Littoisten kirkossa klo 16-18. Tervetuloa!

Kansanlaulukirkko ja kaikenikäisten pihapiknik

Tervetuloa kaikenikäisten kansanlaulukirkkoon Liedon kirkossa ja sen jälkeen pappilan pihalle piknikille! Suvivirren sunnuntain kunniaksi kajautetaan tietenkin myös suvivirsi.

Pappilan piha

Pihatapahtuma ja piknik

Koko perheen pihatapahtuma pappilan pihalla (Hyvättyläntie 17) Kansanlaulukirkon jälkeen noin klo 11 alkaen. (Kansanlaulukirkko Liedon kirkossa klo 10). Grillataan makkaraa ja muutakin syötävää on tarjolla. Myös omia eväitä voi ottaa mukaan. Vapaaehtoinen ruokamaksu. Toimintaa ja tekemistä kaikenikäisille lapsille. Tervetuloa mukaan!