Yhteisvastuu-hiihdot

Pappilan piha

Porkat heilumaan hyvän eteen! Kunnantalon edessä hiihdetään Yhteisvastuun hyväksi - säällä kuin säällä! Pappilan pihalla pääsee koiravaljakon kyytiin ja grillistä voi ostaa edullisesti makkaraa. Paljon muutakin kivaa kaikenikäisille sopivaa piha-aktiviteettia on luvassa.
Varaudu pieniin käteismaksuihin - Yhteisvastuulla kerätään tänä vuonna varoja lasten ja nuorten koulutukseen Suomessa ja ulkomailla.

Hiihdot starttaavat klo 11.30 kunnantalon aukealta. Lähdöt ikäluokittain. Ei osallistumismaksua. Jokainen hiihtäjä palkitaan! Ilmoittautuminen viimeistään 15 minuuttia ennen lähtöä! Pappilan pihalla koiravaljakkoajelua ja pulkanvetoa - pienet kyytimaksut Yhteisvastuun hyväksi. Grillimakkaraa ja kahvia myynnissä edullisesti, mehu maksuton. Hiihto on maksuton, muissa aktiviteeteissa ja tarjoiluissa pienet maksut Yhteisvastuun hyväksi. Toteutetaan säällä kuin säällä, olipa lunta tai ei! Varauduthan pieniin käteismaksuihin. Hyvää yhdessä tekemässä Liedon POP Pankki sekä Liedon Luja.

Littoisten kirkko

Isä Meidän -aamurukous Littoisissa

Isä Meidän aamurukous Littoisten kirkossa torstaisin klo 7.30-8.00.

Tarvasjoen seurakuntatalo

Perhekerho

Tervetuloa Tarvasjoen perhekerhoon. Aamupala, mukavaa yhdessäoloa, askartelua, lauluja ja leikkejä.

Liedon keskustan kerhotila

Liedon keskustan perhekerho

Mukavaa yhdessäoloa, laulua, leikkiä, pieni hiljentyminen. Tarjolla aamupalaa.