Neuleilta kirkossa

Rentoa käsitöiden tekoa ja kahvittelua kirkossa. Ilta päättyy yksinkertaiseen iltaehtoolliseen.

Ota mukaan oma työsi ja tule mukaan neulomaan. Illoissa myös ohjeita ja vinkkejä tarjolla.Lisätiedot: Elina Ahola, elina.ahola@evl.fi

Littoisten kirkko

Galleria Kyläkirkko Littoisissa avoinna

Kuvataiteilija Merja Ylitalon näyttely avoinna Littoisten kirkossa klo 16-18. Tervetuloa!

Pappilan piha

Pihatapahtuma ja piknik

Koko perheen pihatapahtuma pappilan pihalla (Hyvättyläntie 17) Kansanlaulukirkon jälkeen noin klo 11 alkaen. (Kansanlaulukirkko Liedon kirkossa klo 10). Grillataan makkaraa ja muutakin syötävää on tarjolla. Myös omia eväitä voi ottaa mukaan. Vapaaehtoinen ruokamaksu. Toimintaa ja tekemistä kaikenikäisille lapsille. Tervetuloa mukaan!

Littoisten kirkko

Galleria Kyläkirkko avoinna Littoisissa

Kuvataiteilija Merja Ylitalon näyttely avoinna Littoisten kirkossa klo 18-19. Tervetuloa!