Kirkkolounas

Seurakuntatalo

Tervetuloa syömään edullista lounasta jumalanpalveluksen jälkeen! Vapaaehtoinen ruokamaksu diakoniatyön hyväksi. Ruokailu on tarkoitettu kaikille.

Kirkkolounas seurakuntatalolla jumalanpalveluksen jälkeen. Jumalanpalvelus Liedon kirkossa alkaa klo 10.00. Lounastarjoilu alkaa heti jumalanpalveluksen jälkeen noin klo 11. Lounaalle voi tulla myös suoraan. Ruokailun lisäksi ei muuta ohjelmaa. Liedon seurakunnan diakoniatyöntekijä on paikalla ja tavattavissa, mutta voi ruokailla myös itsekseen tai omassa porukassa.

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9:30-11:30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut kerhoomme!

Seurakuntatalo

Israelilainen tanssi

Tervetuloa mukaan opettelemaan israelilaisia tansseja!

Poukama

Naisten raamattu- ja rukouspiiri

Naisten raamattu- ja rukouspiiri klo 18.30.