Kirkkonäytelmä Kolkuttaja

Littoisten kirkko

Mitä tapahtuu, kun kirkkoon saapuu konkurssin ja avioeron kokenut, kirkosta eronnut mies? Mies, joka ei itsekään tiedä, mitä etsii, mutta haluaa etsiä elämäänsä jotakin. Ihmisen elämää ja kovia kokemuksia kuvaava, tunteita herättävä kirkkonäytelmä, jota siivittävät kauniit virret.

Kirkkonäytelmä Littoisten kirkossa: "Kolkuttaja" klo 17. Eronnut konkurssin tehnyt mies etsii elämänsä suuntaa. Käsikirjoitus Lauri Uusi-Hakimo. Ohjaaja Inkeri Vyyryläinen. Näyttelijät: Lasse Litjo, Ensi Kulta, Taina Mäkinen, Riikka Takala, Tuuli Korpisalo ja Inkeri Vyyryläinen. Vapaa pääsy. Näytelmän toteutumista tukee Tarvasjoen Nuorisoseura.

Littoisten kirkko

Isä Meidän -aamurukous Littoisissa

Isä Meidän aamurukous Littoisten kirkossa torstaisin klo 7.30-8.00.

Tarvasjoen seurakuntatalo

Miesten ilta

Miesten ilta srk-talolla klo 18.

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten ikonipiiri

Oletko aina halunnut maalata oman ikonin? Littoisten ikonipiiriin ovat tervetulleita kaikki, joita ikonimaalaus kiinnostaa.