Omaistaan hoitavien keskusteluryhmä pappilassa

Pappila

Tule mukaan jakamaan omaishoitotyön arjen iloja ja haasteita Liedon pappilaan, Hyvättyläntie 17.

Ryhmämme kokoontuu kuukauden ensimmäinen tiistai kahvikupin äärelle juttelemaan luottamuksellisesti omaishoitajana toimimisesta. Mukaan olette tervetulleita myös te, jotka ette ole virallisia omaishoitajia, mutta hoidatte läheistänne. Tiedustelut diakonissa Taru Sahla, p. 044.7443218.

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten ikonipiiri

Ikonipiiri on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa tutustua ikonimaalaukseen. Littoisten ikonipiiri kokoontuu Tammikallion seurakuntakodissa, Littoisissa lauantaisin klo 10-13. Piirin opettajana toimii lietolainen Margit Vainio. Ensimmäinen kerta on 15.9. ja kausi päättyy 1.12.

Äijäkammari yksin asuville miehille Tarvasjoella

Tervetuloa Äijäkammariin, Tarvasjoen Kirkkotie 3:n kerhohuoneelle!

Uusi seurakuntatalo

Jumalan varjelus Suomen vaiheissa

Hävittäjälentäjä, Ilmavoimien ohjaajaupseeri evp. Olli Seppänen kertoo sotien kriisihetkistä ja Jumalan varjeluksesta. Lisäksi lauluja Suomalaisesta messusta sekä kahvitarjoilu.